Jeugdvisie

Voetbal is een spel. De kern van onze visie op voetballen bij de vvGrijpskerk is dan ook: PLEZIER! In de jeugdvisie leggen wij uit hoe wij dit plezier bij de jeugd willen realiseren. De jeugdvisie kunt u hier vinden.

Informatie voor nieuwe jeugdleden

Nieuw als lid binnen de vvGrijpskerk? Met deze handleiding proberen we nieuwe leden alle informatie te geven die nodig is om snel binnen onze vereniging de weg te kunnen vinden. Mocht je na lezing nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met je leider of één van de leden van de jeugdcommissie. De informatiegids voor nieuwe jeugdleden bij vvGrijpskerk is hier te vinden.

Informatie voor jeugdleiders

Net jeugdleider geworden bij de bijv. JO07 of JO09 of al jaren jeugdleider bij verschillende teams? Alle informatie, tips en trucs hopen we met deze informatiegids te bieden. Blijven er vragen over, of heb je nieuwe suggesties, neem dan contact op met de jeugdcommissie of één van de leden van de jeugd-Technische Commissie. De informatiegids voor jeugdleiders bij vvGrijpskerk is hier te vinden.

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie bestaat uit:

Tjeerd Hazenberg voorzitter jeugd
Mirja Schoenmaker secretaris jeugd
Rene Groeneveld
Bert Martini
Erik Doesburg aanspreekpunt JO11, JO09, JO07 en kabouters 06–29591572 doesburg.erik@gmail.com
Mirjam de Vries aanspreekpunt meiden 06–51193856 spudymirjam@home.nl
Jannie Postma website jeugd
D/E toernooi
06-20057702 jannie.postma@home.nl

Jeugd-TC
De Jeugd-TC bestaat uit een 7-tal jeugdcoördinatoren (één per leeftijdscategorie) die verantwoordelijk zijn voor de voetbaltechnische zaken voor de pupillenjunioren en meisjes (waaronder advisering over de teamindeling). Contactpersoon/voorzitter van de jeugd-TC is: Tjeerd Hazenberg (06-55190774).

Trainingsrooster
Het trainingsrooster voor het seizoen 2016-2017 is hier te vinden. Let op: het trainingsrooster kan wijzigen. Houdt de site daarvoor in de gaten.

Jeugdscheidsrechters 2016-2017
Binnen onze VV hebben wij een scheidsrechtercoördinator.
Elke week deelt de coördinator scheidsrechters is voor alle 7 tal teams.
Ben je leider van 1 van de volgende teams ( JO9- , JO11- , MO11- , MO13- , MO15- , VR1 , VR2 ) dan hoef je zelf geen scheidsrechter te regelen.
Dit wordt voor je gedaan door de coördinator.

Heb je als leider van een jeugdelftal team een scheidsrechter nodig en kun je deze niet vinden,neem dan gerust contact op met de coördinator zodat hij je verder kan helpen.

Zou je zelf ook willen fluiten, wat wij zeer leuk zouden vinden, neem dan contact op met de coördinator zodat hij je van alle informatie kan voorzien.
Bij voldoende nieuwe opgave wordt 1 keer per jaar een scheidsrechtercursus gehouden.
Coördinator scheidsrechters : John Schaaphok e-mail: johnschaaphok@gmail.com. Tel: 0594 85 29 17 mobiel: 06 377 34445