Vv Grijpskerk 2 zoekt trainer

Vv Grijpskerk 2 zoekt jou als trainer

Wij zoeken voor onze Grijpskerk 2 een positieve, enthousiaste, ambitieuze en vooral betrokken trainer.

Onze huidige trainer van Grijpskerk 2, Ite Hoolsema, heeft besloten na dit seizoen met zijn werk als trainer bij ons te stoppen. Dat betekent dat we vanaf seizoen 2024-2025 een vacature voor trainer hebben van onze Grijpskerk 2.

Onze club Grijpskerk is een dorpsvereniging waarbij sportiviteit en eensgezindheid van groot belang zijn. We zien het als onze missie om onze leden te blijven boeien en aan het spelen te houden.

De trainer van Grijpskerk 2 werkt nauw samen met onze hoofdtrainer Rinie Jurna. De A- B-selecties zijn enthousiaste groepen, met veel jongere spelers, maar ook de nodige ervaren spelers. Vv Grijpskerk 2 komt momenteel uit in de reserve tweede klasse zaterdag. We menen goede spelers en de juiste randvoorwaarden te hebben om dit te kunnen blijven doen. We hebben ambities, zijn enthousiast, maar tegelijkertijd als niet al te grote dorpsclub toch wat bescheiden en ook kritisch op onszelf. De selecties zijn niet heel erg groot in aantal. Daarom ook moeten Grijpskerk 1 en 2 goed op elkaar aansluiten. We willen gewoon alles uit de club halen. Dus zeker ook op sportief gebied. En daar hebben we jou bij nodig. Jij: die onze spelers beter kan maken als individu, maar ook als collectief.

Die opdracht ligt er. Hoe ziet onze ideale trainer eruit?

Jouw passie is voetbal. Je snapt de charme van onze dorps-vv Grijpskerk. Je kunt iets maken van onze kracht, kansen en beperkingen. Jij kunt:

  • ambitieus zijn en gezag uitstralen;
  • goed met jonge en ook met ervaren spelers omgaan;
  • open, eerlijk en transparant zijn;
  • in je gedrag een voorbeeldfunctie vervullen;
  • spelers, en vooral jeugdspelers, blijven binden aan onze vereniging;
  • goed samenwerken met de trainer van Grijpskerk 1, leiders, assistentscheidsrechter, verzorgster, onderhoudsvrijwilligers en bestuur;
  • gevarieerde trainingen verzorgen;
  • respectvol omgaan met de club, leden, sponsors en pers;
  • er begrip voor hebben dat we een vrijwilligersorganisatie zijn;
  • betrokken zijn en dit laten zien.

Het pleit voor je als je een trainersopleiding hebt gevolgd.of wilt gaan volgen. Dit is ook een mooie gelegenheid om bij onze zeer ervaren hoofdtrainer verder opgeleid te worden.

We hebben een passende onkostenvergoeding beschikbaar.

Heb je interesse? Mail dan uiterlijk vóór woensdag 1 mei 2024 een sollicitatiebrief naar:

Vv Grijpskerk

t.a.v. de sollicitatiecommissie,

Melissa Dijkman melissadijkman@gmail.com

Meer informatie over vv Grijpskerk op www.vvgrijpskerk.nl,