Voetballen is en gezamenlijke verantwoordelijkheid
Voetbalwedstrijden kunnen alleen gespeeld worden dankzij de inzet van vrijwilligers. Het gaat dan om vrijwilligers op diverse plekken. Vaak zichtbaar, nog vaker onzichtbaar. Van ieder lid, of ouder/verzorger van een lid wordt verwacht dat hij/zij als vrijwilliger een bijdrage levert aan onze voetbalvereniging. Er kunnen omstandigheden zijn waardoor een wedstrijd of training door een gebrek aan vrijwilligers niet door kan gaan. Samen voetballen is een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

VV Grijpskerk jeugd

Lid worden?
Je kunt lid worden door onderstaand formulier in te vullen en in te leveren zoals in het formulier beschreven staat. Als iemand gedurende het seizoen spelend lid wil worden, wordt altijd geprobeerd om een lid in te delen in een team. Of dit ook daadwerkelijk lukt hangt af van de bezetting van de teams. Afmelden dient altijd schriftelijk te gebeuren bij de secretaris van de verenigig. Een afmelding op een andere wijze of bij iemand anders dan de secretaris is geen officiële afmelding. Een afmelding zal pas ingaan aan het eind van een lopend seizoen.

Trainingsrooster seizoen 2021-2022
VVGKK-trainingsrooster-2021-2022
Let op: het trainingsrooster kan wijzigen, houdt de site daarvoor in de gaten.

Teamindeling seizoen 2022-2023
Sinds enkele jaren is bij de jeugdteams sprake van zogenaamde fases. Dat betekent dat op enkele momenten in het jaar een nieuwe fase (mini-competitie) wordt gestart. Afhankelijk van het aantal leden kan het zijn dat een nieuw jeugdteam aangemeld kan worden bij de KNVB. Zo’n jeugdteam kan dan in een nieuwe fase aan de mini-competitie deelnemen. Het kan in zo’n geval voorkomen dat een jeugdteam daarom gedurende het seizoen anders ingedeeld moet worden.

De indeling van de jeugdteams zoals die in de voorbereiding op seizoen 2022-2023 is gemaakt, is hier te downloaden

Jeugdcommissie
De jeugdcommissie bestaat uit:
– Melissa Dijkman
– Rik Sietsma
– Edwin Bijlsma
– Joost Schoenmakers
– Jannie Postma
– Martijn Kas
– Jacob Pettinga
– Anthony Hogeveen

Algemeen mailadres jeugdcommissie: jeugd@vvgrijpskerk.nl

Aanspreekpunt / coördinatoren

O07 – O09Patrick Cornellotelefoonnummer op aanvraag
O10 – O12Edwin Bijlsma06-22613940
O13 – O15Joost Schoenmaker06-25145701
O17 – O19Rik Sietsmatelefoonnummer op aanvraag
MeidenJacob Pettingatelefoonnummer op aanvraag
ScheidsrechtersJohn Schaaphok06-37734445

Informatie voor jeugdleiders
Net jeugdleider geworden of ben je al jaren jeugdleider? Een naslagwerk met daarin informatie, tips, trucs etc vind je in onderstaand document.
jeugdleider-info-2021-2022

Blijven er vragen over of heb je suggesties, neem dan contact op met de jeugdcommissie.

Jeugd-TC
De Jeugd-TC bestaat uit een aantal personen die regelmatig zicht houden op de ontwikkeling van jeugdleden. De jeugd-TC houdt zich bezig met voetbaltechnische zaken voor de pupillen, junioren en meiden. Daarnaast adviseren zij over de teamindeling.

Jeugdscheidsrechters
Binnen onze vereniging hebben wij een scheidsrechtercoördinator.
Deze coördinator houdt zich bezig met de organisatie van scheidsrechters rondom jeugdwedstrijden. Het streven is om zoveel mogelijk scheidsrechters beschikbaar te hebben. Bij de jongste jeugd is het mogelijk dat een leider toezicht moet houden. Hier is dan ook geen sprake van een scheidsrechter, maar van een spelbegeleider. Vanaf de JO13 moet een team zelf voor een grensrechter zorgen.

Zou je zelf ook willen fluiten, wat wij zeer leuk zouden vinden, neem dan contact op met de coördinator zodat hij je van alle informatie kan voorzien.
Bij voldoende nieuwe opgave wordt een scheidsrechtercursus geboden.
Coördinator scheidsrechters: John Schaaphok (e-mail: johnschaaphok@gmail.com  telefoonnummer: 06 377 34445)

Oefenwedstrijden
Wanneer een team een oefenwedstrijd op het eigen voetbalcomplex wil organiseren, dient dit te worden overlegd met de wedstrijdsecretaris van de jeugd. Of een oefenwedstrijd gespeeld kan worden hangt af van diverse factoren, waaronder veld-, kleedkamer- en kantinebezetting en beschikbaarheid scheidsrechter. Neem daarom vroegtijdig contact op met de wedstrijdsecretaris van de jeugd via 06-45040921.

Voetbal.nl
Op voetbal.nl en de voetbal.nl app vind je per team het wedstrijdprogramma, uitslagen, standen.

Spelregels jeugd
Op de website van de KNVB vind je uitleg over de verschillende spelregels voor de pupillen en de junioren. Door op de linkjes te klikken in de vorige zin ga je naar een overzicht waar je per leeftijdscategorie een overzicht kunt vinden.