Jeugdvisie

Voetbal is een spel. De kern van onze visie op voetballen bij de VV Grijpskerk is dan ook: PLEZIER! In de jeugdvisie leggen wij uit hoe wij dit plezier bij de jeugd willen realiseren. De jeugdvisie wordt op dit moment bijgewerkt.

Informatie voor nieuwe jeugdleden

Nieuw als lid binnen de VV Grijpskerk? Met deze handleiding proberen we nieuwe leden alle informatie te geven die nodig is om snel binnen onze vereniging de weg te kunnen vinden. Mocht je na lezing nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met je leider of één van de leden van de jeugdcommissie. De informatiegids voor nieuwe jeugdleden wordt geactualiseerd.

Informatie voor jeugdleiders

Net jeugdleider geworden bij bijvoorbeeld JO7, JO08 of JO9? Of ben je al jaren jeugdleider bij verschillende teams? Alle informatie, tips en trucs hopen we met deze informatiegids te bieden. Blijven er vragen over, of heb je nieuwe suggesties, neem dan contact op met de jeugdcommissie of één van de leden van de jeugd-Technische Commissie. De informatiegids voor jeugdleiders bij VV Grijpskerk wordt geactualiseerd.

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie bestaat uit:

Kim Santema voorzitter jeugd kimsmit@home.nl
Mirja Schoenmaker secretaris jeugd mirjaschoenmaker@hotmail.com
Erik Doesburg coördinator JO11-JO07 en kabouters 06–29591572
Rik Sietsma coördinator JO15, JO13 06-42722043
Mirjam de Vries coördinator JO19, JO17, meiden 06–51193856
Foka Bakker jeugdactiviteiten
Jannie Postma website jeugd  06-20057702

algemene mailadres jeugdcommissie: jeugd@vvgrijpskerk.nl

Jeugd-TC
De Jeugd-TC bestaat uit een 7-tal jeugdcoördinatoren (één per leeftijdscategorie) die verantwoordelijk zijn voor de voetbaltechnische zaken voor de pupillenjunioren en meisjes (waaronder advisering over de teamindeling).

Trainingsrooster
Het trainingsrooster voor het seizoen 2019-2020, klik hier trainingrooster jeugd 2019-2020.
Let op: het trainingsrooster kan wijzigen. Houdt de site daarvoor in de gaten.

Jeugdscheidsrechters
Binnen onze VV hebben wij een scheidsrechtercoördinator.
Elke week deelt de coördinator scheidsrechters is voor de bijna alle jeugdteams.
Voor alle teams van de JO08 t/m JO17, MO13, MO17, VR1, VR2 wordt elke thuiswedstrijd een scheidsrechter toegewezen, als leider hoef je zelf geen scheidsrechter te regelen.
Dit wordt voor je gedaan door de coördinator.
Wel dien je zelf voor een grensrechter te zorgen (JO13 en hoger).

Wanneer je thuis een oefenwedstrijd hebt, geef dit dan door aan de scheidsrechtercoördinator dan regelt hij een scheidsrechter voor je.

Zou je zelf ook willen fluiten, wat wij zeer leuk zouden vinden, neem dan contact op met de coördinator zodat hij je van alle informatie kan voorzien.
Bij voldoende nieuwe opgave wordt 1 keer per jaar een scheidsrechtercursus gehouden.
Coördinator scheidsrechters: John Schaaphok (e-mail: johnschaaphok@gmail.com. Telefoonnummer: 0594 85 29 17, mobiel: 06 377 34445)