indeling jeugdteams 2020-2021

De jeugd technische commissie heeft de indeling voor 2020-2021 rond.
In een van onze vorige nieuwsberichten is te lezen hoe onze indeling tot stand is gekomen, met welke criteria we selecteren en welke stappen we hebben gezet.
https://vvgrijpskerk.nl/2020/06/01/jeugdindeling-2020-2021/

Het volgende gedeelte uit dit nieuwsbericht herhalen we graag nog een keer:
“Ouders krijgen de kans om vragen te stellen nadat de definitieve indeling door het jeugdbestuur op de website is geplaatst. Dat kan door contact op te nemen met Mirja Schoenmaker (secretaris jeugd), via mail adres mirjaschoenmaker@hotmail.com of telefoonnnumer 06-21982859

Het jeugdbestuur kan er dan voor kiezen om een gesprek met de ouder(s)/verzorgende(n) en/of de speler/speelster te regelen. Eventueel met iemand van de jeugd technische commissie. Wij vragen u om bestuursleden, trainers en leiders niet te benaderen met vragen of opmerkingen over de indeling. Het jeugdbestuur en de jeugd technische commissie zijn verantwoordelijk en bereid om uitleg te geven.”

Er wordt nu gewerkt om het trainingsrooster voor volgende seizoen rond te krijgen, deze hopen we deze maand ook te kunnen publiceren.

indeling jeugdteams 2020-2021