Zevenhuizen MO13-1 – Grijpskerk MO13-1

1 - 21

Samenvatting

zevenhuizen-grijpskerk-08102016-2 zevenhuizen-grijpskerk-08102016

Dikke overwinning op Zevenhuizen     Verslag gemaakt door: Bo, Bo, Maeve en Ines

Zaterdag 8 oktober speelden we tegen Zevenhuizen.

In de kleedkamer eisten de trainers 20 doelpunten. Het begon al goed. In 5 minuten hadden we al 5 goals gemaakt.

Bo gaf een voorzet en Elisa maakte een doelpunt. 0-6

Kort daarna scoorde Ines. 0-7

Het ging snel met de goals!

Toen hadden we gewoon 3 minuten geen goals, Bo schrok daar een beetje van en scoorde door een mooie voorzet van Myrthe. 0-8

Myrthe scoorde de 0-9

Bo Anne had een goeie voorzet op Janine en hoppaaa 0-10

De tegenstanders vonden 0-10 niet genoeg en waren in een goeie bui dus gaven een eigen goal cadeau door een mooie corner van Ines. 0-11

TOEN WAS HET RUST…

Steven en Tjerk vonden dat we makkelijk de 0-20 moesten kunnen halen door veel over te tikken.

We gingen met goede moed het veld weer op.

We vonden het een beetje riskant om het hier bij te laten….

Myrthe schoot de bal hard in het goal! 0-12

Daarna scoorde Ines. 0-13

Lieke 1 van onze verdedigers ging in de aanval en scoorde een mooi goal door een voorzet van Myrthe. 0-14

Het ging heel erg goed maar helaas kwam er toch nog een tegen goal…. 1-14

Na een paar goals wou Bo-Anne ook graag scoren en maakte een mooi goal via de corner van Janine! 1-18

De laatste 3 goals werden gescoord door Myrthe met schitterende voorzetten van Bo en Ines. EINDSTAND 1-21!

Het was een makkelijke maar leuke wedstrijd!