Grijpskerk MO13-1 – TLC MO13-1

15 - 0

Samenvatting

Zo trots als een pauw!
Het begon afgelopen week met allemaal verschillende blessures: Bo Anne en Bo een blessure aan het been, Lieke en Marit geblesseerd aan een teen en Myrthe vanaf woensdag ziek..
Dan op vrijdag een appje van Esther: “Janine speelt niet zaterdag”.. Onze motor op het middenveld er niet bij! Dat is toch wel even slikken..
Vol goede moed zaterdag naar het sportveld. Daar aangekomen bleek Bo Anne gelukkig voldoende hersteld. De rest van de geblesseerden op halve kracht.
Na een goede warming-up een pep-talk gehouden voor de meiden. ‘Probeer dat gene waar we zo hard voor trainen terug te brengen in de wedstrijd’ . Nou meiden, ik kan jullie vertellen dat jullie dit fantastisch hebben uitgevoerd!
Met Marit startend op de plek van Janine zijn we begonnen aan de wedstrijd. Direct de tegenstander vastgezet. Het flitsende spel op de zijkant van Ines resulteerde al snel in de voorzetten naar onze aanvallers. En binnen 5 minuten volgde het eerste doelpunt van onze spits Myrthe. Bo Anne werd naar het middenveld doorgeschoven wat resulteerde in nóg meer druk naar voren. Met mooi positiespel en onnavolgbare acties volgden al snel de doelpunten van Myrthe, Bo en Ines.
De verdediging was vandaag in handen van Lieke, Elisa en Maeve. Zij hebben, mede door knap keeperwerk van Amarin, de nul weer weten te behouden.
De ruststand was 6-0.
Bo was op het eind van de 1e helft nog lelijk terecht gekomen op het kunstgras, een flinke schaafwond op haar heup tot gevolg..
In de rust (na de nodige medische verzorging) hebben we de 1e helft met elkaar doorgenomen. ‘Mooi voetbal, maar er gingen nog wel wat kansen verloren.’ Daar gingen we de tweede helft wat aan doen was de afspraak.
De 2e helft begon voortvarend en met prachtige combinaties werd TLC kansloos gelaten..
Tegen het einde van de 2e helft sloeg de vermoeidheid toe, maar dat is normaal aangezien jullie als team echt alles hebben gegeven deze wedstrijd. Jullie doorzettingsvermogen was doorslaggevend deze wedstrijd. Met de week groeien jullie als team en dat is geweldig om te zien. Daar ben je als trainers/leiders meer dan trots op!
Ook fijn om te zien dat er ook weer zoveel ouders aanwezig waren om naar hun dochter(s) te komen kijken.
Janine, leuk dat je er ook was! Het is nooit fijn om toe te moeten kijken als je graag zelf wilt spelen, maar je hebt het team super ondersteund.
Nogmaals, petje af voor jullie inzet vandaag!
Steven

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
24 september 2016 08:45 competitie 2016-2017