Laden Evenementen

Jan Meijer Toernooi

Datum Tijd
6 juni 2020 10:30

Details

In 2010 werd de aftrap gegeven voor het Jan Meijer Toernooi welke is bedoeld voor  (oud) 1e elftalspelers en begeleiders van de VV Grijpskerk.

Dit jaar organiseren we alweer de 8e editie en wel op:

                            Zaterdag 6 juni

Indien mogelijk spelen we op de grasmat op zgn. E-veldjes 7×7. En om het voetbalplezier nog meer te vergroten is de verdeling weer “jonger” en “ouder”. Nieuw dit jaar is dat er een heuse finale gespeeld gaat worden.

Verder is er de mogelijkheid om mee te doen aan o.a. tennisvoetbal en de puzzels. We hebben weer ons best gedaan om een leuk programma te maken waar natuurlijk ook rekening is gehouden met de niet-voetballers. Zij en eventuele belangstellenden zullen zich prima kunnen vermaken en ook hun komst wordt zeer op prijs gesteld.

Ontvangst is zoals vanouds vanaf 10.30 uur, even bijkletsen onder het genot van koffie en cake. Na de opening en lunch start het toernooi. Na afloop van het toernooi en de andere activiteiten sluiten we de dag vrolijk af met muziek van Harry’s One Man Showband.

Opgave genodigden graag voor 1 mei via e-mail ttklunder@home.nl of telefoonnummer 06-42003813. Graag bij uw opgave vermelden of u actief gaat deelnemen aan het voetbaltoernooi. Keeper? Dan ook graag even doorgeven of u wilt keepen of voetballen. En als u niet meer wilt/kunt voetballen maar wel graag aanwezig wilt zijn vernemen we dat graag van u, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

We hopen op een grote belangstelling en veel gezelligheid!