Zéér geslaagde jeugddisco

Of het de eerste jeugddisco was bij de voetbalclub is niet helemaal na te gaan, maar dat het succesvol was des te meer. Afgelopen vrijdag was er een jeugddisco in de voetbalkantine voor onze jeugdleden. En de organisatoren hebben er een geweldig gevoel aan over gehouden. De aanwezige jeugd ongetwijfeld ook.

Hoe probeer je leden te binden? Natuurlijk door te voetballen. Maar een vereniging wil graag ook op andere manieren mensen met elkaar verbinden. Met dat idee kwamen onlangs twee ouders bij de jeugdcommissie. Samen kwamen zij met de suggestie om een jeugddisco te organiseren. Die vond vrijdag jongstleden plaats.

De avond werd in twee delen opgedeeld. Een deel in de vroege avond was voor de jeugd tot ca 12 jaar en het avonddeel erna was voor jongeren van 12 tot 15 jaar. De kinderen en tieners die kwamen mochten als ze dat wilden een vriendje of vriendinnetje meenemen. Zo kwamen ook nieuwe kinderen binnen onze club en maakten daarmee kennis met onze voetbalvereniging.

Of de jeugddisco effect heeft op de resultaten op zaterdagen is niet na te gaan. Maar zo bouwen we wel samen aan een club waar je -ook als je later ouder bent- met een geweldig gevoel op terugkijkt.