Nieuw tenue

De A- & B-selectie van de heren van vv Grijpskerk heeft een nieuw tenue gekregen.

Vanzelfsprekend is de clubkleur rood goed terug te vinden.

Grijpskerk 1 draagt de hoofdsponsor op de shirts: ORG. ORG staat voor Ondernemers rond Grijpskerk. ORG-leden zijn: Bakkerij Jager, Hofstee Schilders en Reclame, Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Grijpskerk, Jumbo Geertsma Grijpskerk, Groeneveld Kozijnen, Henstra Administraties, Steller Assurantiën en Financiële Diensten, Bouwcenter Meijer, Triati.com, Peter Kuil Reinigingsservice, Hornbouw Miedema Bouw, Kinderopvang Het Speelhuis, Wing Partner in ruimte en ontwikkeling, OPNIEUW! en Keukenhuis Roden.

Op het shirt van Grjjpskerk 2 staat sponsor Slagerij Boersma uit Grijpskerk.

Ook nieuw is dat op de shirts de skyline van Grijpskerk is weergegeven.

Op foto’s: de spelers, trainers en ondersteuning. (Foto’s: Tiny Klunder)