Opnames promotievideo

Onze voetbalvereniging speelt een belangrijke rol in de omgeving. Het is een plek waar mensen samenkomen, met elkaar sporten en gezellig bijpraten. De sociale functie van de club is van onschatbare waarde. Al zijn er ook mensen die onze VV Grijpskerk niet (goed) kennen. Om die mensen ook kennis te laten met onze voetbalvereniging wordt een video gemaakt.

De opnames van deze video zijn grotendeels op zaterdag 16 september. Verspreid over de zaterdag worden allerlei shots gemaakt tijdens en rondom jeugd- en seniorenwedstrijden. Alle shots worden uiteindelijk bewerkt in een video waarin we onze trots en verbinding willen uitstralen. Trots op onze leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters. En de verbinding tussen al die mensen die individueel verschillend zijn, maar bijdragen aan de vereniging die we samen zijn.

Tijdens de opnames houden we zoveel mogelijk rekening met de privacy van mensen en mensen die om bepaalde redenen niet gefilmd willen worden. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je degenen die betrokken zijn bij de opnames aanspreken. Zij zijn zaterdag herkenbaar via de opnamespullen die zij bij zich hebben.

Het resultaat wordt op termijn op allerlei manieren gedeeld. Met dank aan Phil & Flo Creative Studio.