Voorbereiding nieuwe seizoen: jeugdindeling en trainingsschema update

Veel mensen genieten momenteel van de vakantie of hebben dit nog voor de boeg. Toch wordt er achter de schermen hard gewerkt om het nieuwe voetbalseizoen te starten. Het seizoen dat in het eerste weekend van september wordt afgetrapt met de eerste competitiewedstrijden.  

Puzzels en uitdagingen 
De afgelopen periode is door de betrokken vrijwilligers veel tijd gestopt in de organisatorische puzzels die er zijn. Het maken van teamindelingen met de verschillende criteria, wensen en regels die er vanuit de KNVB zijn gesteld en het realiseren van trainingsschema’s is een behoorlijke klus geweest. Daarbij heeft de jeugdcommissie te maken gehad met diverse uitdagingen. Eén bepaalde ontwikkeling heeft vaak direct effect op alles wat erna komt en zo ontstaat regelmatig een domino-effect.  

Hoewel alle betrokkenen hun uiterste best hebben gedaan om alles in goede banen te leiden, kunnen er altijd zaken zijn die achteraf anders hadden gekund. Als er onverhoopt vragen, opmerkingen of suggesties zijn, is het verzoek om contact op te nemen met de jeugdcommissie via jeugd@vvgrijpskerk.nl. Open communicatie en begrip zijn erg belangrijk om onze voetbalclub voor iedereen leuk te houden.  

Vacatures 
Op verschillende plekken binnen onze vereniging zijn nog vacatures. Dat is bij de jeugd ook zeker het geval. Zo zijn er nog een aantal plekken vacant voor jeugdcoördinatoren, leiders van teams, scheidsrechters, welkomstheren en -dames etc. 

Laten we samen het nieuwe voetbalseizoen positief beginnen en elkaar helpen als dat wordt gevraagd. Goede wil en begrip zijn erg belangrijk om onze voetbalclub voor iedereen leuk te houden. 

Teamindeling 2023 – 2024
Klik hier voor de team indeling seizoen, 2023-2024
De laatste versie van jeugdteam indeling is ook altijd te vinden op onze jeugdpagina, in menu boven te vinden onder VV Grijpskerk  

Trainingsschema 2023 – 2024
Klik hier voor de teamsschema seizoen, 2023-2024
De laatste versie van trainingsschema is ook altijd te vinden op onze jeugdpagina, in menu boven te vinden onder VV Grijpskerk-

Enkele belangrijke data: 

 • zaterdag 12 augustus bekendmaking wedstrijd programma O7 t/m O19 door KNVB op voetbal.nl en in de voetbal.nl app
 • zaterdag 19 augustus 11:00 – 12:00 uur ophalen spullen voor leiders/trainers
 • maandag 21 t/m donderdag 24 augustus: start van de jeugdtrainingen 
 • zaterdag 26 augustus 11:00 – 12:00 uur ophalen spullen voor leiders/trainers
 • woensdag 30 augustus: informatieavond voor leiders en trainers 
  tevens uitgifte spullen voor leiders en trainers
 • zaterdag 2 september start competitie
  Alle wedstrijden per team zijn t.z.t. te vinden op www.voetbal.nl of in de voetbal.nl app.
  Alle geplande wedstrijddagen zijn via deze link te vinden.
  Onze jeugdteams spelen in
  Meiden 3+1 fasen
  Junioren cat B 3 fasen O13 t/m O19
  Pupillen 4 fasen O7 t/m O12