Voetbal mee: Straatvoetbaltoernooi 17 juni 2023, v.a. 10.00 uur

Zaterdag 17 juni 2023 organiseert VV Grijpskerk het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi voor alle inwoners (16 jaar en ouder) van Grijpskerk, Visvliet, Niezijl, Kommerzijl en omgeving. Het toernooi begint om 10.00 uur. Daarbij wordt gespeeld op een half veld (7 tegen 7).

Het toernooi is niet alleen bedoeld voor leden van de VV Grijpskerk maar juist ook voor mensen die nog nooit of misschien lang geleden hebben gevoetbald. Van harte welkom bij vv Grijpskerk! Doe mee met jouw straat of wijk. Geef jouw team op uiterlijk donderdag 15 juni a.s.: mail naar melissadijkman@gmail.com

Wilt of kunt u niet meedoen? Kom dan toch langs en steun uw wijk of team.

Gezelligheid en sportiviteit staan voorop!

Het toernooi wordt afgesloten met een hapje en drankje.