Jongste lid Nils opent nieuwbouw met daverend schot

De nieuwbouw op ons sportcomplex is zaterdag jongstleden officieel geopend. De openingshandeling vond plaats in aanwezigheid van een grote hoeveelheid leden, vrijwilligers, supporters, gemeente- en collegeleden en andere belangstellenden. Nils Dam mocht als jongste lid met een daverend schot het complex openen. Net als het oudste spelend lid Jeen Broeils en wethouder Stomphorst.

Naast de openingshandeling vanaf het terras naar de nieuwe kantine, waren er ook diverse andere activiteiten. Zo speelde een team van gemeenteraadsleden en college van B&W tegen een gecombineerd team van Dames 1 en heren 45+. Voor de kinderen was er de hele dag een springkussen beschikbaar.

De opening markeert een intensieve periode van nieuwbouw. Ruim een jaar werd gewerkt door medewerkers van Miedema Bouw en andere werklieden. Daarbij mag ook zeker niet de geweldige inzet worden vergeten van een aantal vrijwilligers. Zonder hun inzet was het niet mogelijk geweest om dit mogelijk te maken.