3 september weer (officiële) wedstrijden

Op zaterdag 3 september begint een groot deel van de teams weer met het spelen van wedstrijden. Voor de jeugd staan de eerste wedstrijden van de eerste fase gepland. Afhankelijk van de seniorenteams staan die dag eventuele bekerwedstrijden op het programma.

De jeugdteams beginnen in de week van 29 augustus met de trainingen. Informatie daarover volgt nog.

Leiders en trainers krijgen overigens regelmatig de vraag wanneer een wedstrijd staat gepland. Voor jeugdteams geldt dat er in verschillende fases wordt gevoetbald, waarbij in principe in schoolvakanties geen wedstrijden zijn gepland. Dat hangt overigens wél af van het reguliere speelschema. Als een wedstrijd ingehaald moet worden kan het zijn dat dit wel in de vakantieperiode moet plaatsvinden.

Elders op deze pagina is een speeldagen- en activiteitenoverzicht te vinden. Dit is een overzicht van de KNVB aangevuld met een aantal andere activiteiten. Dit overzicht wordt ververst zodra er aanpassingen zijn in de activiteiten. Het speeldagenoverzicht zal het hele seizoen gelijk blijven.

Je vindt dit overzicht via de menuknop ‘VV Grijpskerk’ dat bovenaan de website staat.