Gasttraining Hans Nijland aan dames 30+

Maandag 16 mei om 19.30 uur geeft oud-FC Groningen directeur Hans Nijland samen met oud-FC Groningen voetballer Paul Matthijs een gasttraining aan VR30+ Grijpskerk.

Het idee ontstond tijdens een teamuitje van de dames op het mooie Ameland waar ze Hans Nijland ontmoetten.

Tijdens een gezellig avondje uit met Hollandse muziek, ontstond gekscherend het idee, maar het kreeg al snel een serieuze invulling. VV Grijpskerk vierde afgelopen jaar haar 75-jarig bestaan. Door corona kon daar niet altijd bij worden stilgestaan, waardoor ook dit jaar enkele evenementen zijn georganiseerd die gelinkt zijn aan dat jubileum. Deze gasttraining van Hans Nijland en Paul Matthijs voor VR30+ Grijpskerk is hierop een mooie aanvulling.

Vanzelfsprekend is publiek welkom.