Werkzaamheden op voetbalcomplex gestart

De voorbereidingen voor de nieuwbouw op het terrein van voetbalvereniging Grijpskerk zijn begonnen. Eerder deze week zijn rijplaten en diverse containers geplaatst. Nadat de voorbereidingen zijn gestart, gaat het achterste deel van de huidige gebouwen van de grond. Daarna starten de bouwwerkzaamheden.

Aankomst via parkeerterrein
De komende maanden staan in het teken van de nieuwbouw. De aanrijdroute voor bouwverkeer is vanaf de Sportlaan via de ingang tegenover het tenniscomplex. Leden en gasten van het voetbalterrein worden verzocht via het parkeerterrein naar de ingang van de velden te gaan. De toegang vanaf het basketbalveldje is grotendeels geblokkeerd.

Minder kleedkamers beschikbaar
Vanwege de nieuwbouw wordt een deel van de opbergruimtes en kleedkamers van de club gesloopt. Daarna vindt de opbouw van het nieuwe gebouw plaats. Als alles gereed is, zal het ‘oude’ gebouw volledig gesloopt worden. Het verwijderen van een deel van de kleedkamers en andere ruimtes heeft wel als gevolg dat het voorkomt dat diverse thuisspelende teams niet altijd kunnen douchen.