Nieuwbouw

De gemeente heeft besloten een nieuwe accommodatie voor ons te bouwen. De oude gebouwen worden gesloopt. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de bouw begonnen.

De gemeente is als eigenaar de opdrachtgever van de nieuwbouw. Over de uitwerking wordt regelmatig met onze nieuwbouwcommissie overlegd.

Het nieuwe gebouw komt op het trainingsveld achter de huidige kantine te staan. Het komt dan haaks op het huidige gebouw te staan. Het nieuwe complex telt tien kleedkamers (twee meer kleedkamers dan we nu hebben).

Uit de aanbesteding van de gemeente is als aannemer gekomen: MIEDEMABouw uit Grijpskerk.

Het is de verwachting dat in de tweede helft van januari met de sloop wordt begonnen van kleedkamers 3 en 4, het archief en de ballenhokken begonnen. Zonder tegenslagen is de bouwtijd acht tot negen maanden.

Ter voorbereiding zijn door onze onderhoudsploeg de dug-outs van veld 2 al aan de andere kant van dat veld geplaatst. Klaas Beving, Jacob, Joost en Jelle Schoenmaker hebben daarbij onze onderhoudsploeg met hun machines geholpen.