Jubileumboek VV Grijpskerk ‘Smalruggen en sluipmoordenaars’ nu beschikbaar

Het jubileumboek over 75 jaar voetbalvereniging Grijpskerk is klaar. In het boek met de titel ‘Smalruggen en sluipmoordernaars’ wordt uitgebreid stilgestaan bij de geschiedenis van voetbal in Grijpskerk en het ontstaan van de vereniging in 1946. Naast een reis door het verleden van de voetbalvereniging komen ook vele verhalen, herinneringen en anekdotes in het boek voor.

Het boek is een waar naslagwerk voor iedereen die geïnteresseerd is in de voetbalclub, er ooit gevoetbald heeft of op een andere manier betrokken is geweest. De verhalen in het boek worden opgetekend door mensen van binnen de club, maar ook door mensen van buiten de club: tegenstanders, journalist of scheidsrechter. Allemaal vertellen ze hun kijk op de voetbalbeleving in Grijpskerk.

De schrijvers en samenstellers Arie Meijer en Anthony Hogeveen zijn lange tijd bezig geweest met het maken van het boek.  Zondag 6 juni werd het eerste boek overhandigd aan voorzitter Klaas Wybo van der Hoek. Zaterdag 12 juni kunnen mensen die in de voorverkoop het boek hebben gereserveerd, het ophalen op het voetbalcomplex in sportpark ‘de Enk’.

Het boek is verkrijgbaar voor 17,50 euro via de samenstellers. Geïnteresseerden kunnen het boek aanschaffen door een mail te sturen naar ahogeveen@hotmail.com of door te bellen of te Whatsappen naar 06-12848554.  Het boek kan met bijkomende portokosten ook verstuurd worden.