Nu intekenen voor jubileumboek VV Grijpskerk!

Nu intekenen voor jubileumboek VV Grijpskerk! 

Het jubileumboek Smalruggen en sluipmoordenaars, een uitgave ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de voetbalvereniging Grijpskerk, zal naar alle waarschijnlijkheid in de eerste week van juni verschijnen. Dankzij financiële steun van GasTerra, SNS Fonds Grijpskerk en Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. hebben we de verkoopprijs laag kunnen houden.  

Het boek gaat slechts € 17,50 kosten. Als extra stimulans is er ook de mogelijkheid (zolang de voorraad strekt) bij voorintekening een boek (of meerdere boeken) te reserveren. In dat geval kunnen we het boek aanbieden voor de zeer aantrekkelijke prijs van maar € 15,00. 

Inmiddels heeft al een behoorlijk aantal enthousiaste belangstellenden zich aangemeld; zij ontvangen allemaal het boek voor de gereduceerde prijs van € 15,00. Wie het boek aanschaft na de verschijningsdatum betaalt de normale prijs van € 17,50. De voorintekening geldt tot en met 7 juni.  

Wie ook een exemplaar wil reserveren (à € 15,00) kan dat doen door een mail te sturen naar ahogeveen@hotmail.com of chmeijer020@gmail.com 

Doe het wel snel: immers na verschijning vervalt de korting van € 2,50.