Succesvolle online pubquiz

Voetbalvereniging Grijpskerk organiseerde vrijdagavond een online pubquiz. Dit digitale evenement werd gehouden vanwege het 75-jarige jubileum van de club. In totaal deden 49 teams mee. De uitzending op Youtube werd op circa tachtig plekken gestreamd. Team ‘6e elftal’ werd de winnaar van de quiz.

Deelnemers

Geïnteresseerden die mee wilden doen hoefden zich niet vooraf aan te melden en konden via Youtube rechtstreeks meekijken. Door gebruik te maken van de digitale mogelijkheden, kon de quiz coronaproof plaatsvinden. Naast de 49 teams die actief deelnamen, waren ook meer mensen die meekeken en zo een gezellige avond hadden. Als de bijeenkomst fysiek georganiseerd kon worden was de kantine afgeladen geweest. Het winnende team bestond uit Nico Roorda, Gert Schuurman, Rick Baar, Peter Pettinga en Tjeerd Hazenberg.

De totale uitslag vind je hier.

Donatie

De leden die de quiz organiseerden wilden de drempel voor deelname zo laag mogelijk houden. Daarom hoefden deelnemers zich vooraf niet in te schrijven en waren deelnamekosten niet noodzakelijk. De twee organisatoren vinden het als blijk van waardering wel fijn als geïnteresseerden een donatie over willen maken. Dat is mogelijk via een donatielink via de website van VV Grijpskerk.

Andere activiteiten

Vanwege het jubileum van de club staan nog een aantal activiteiten op de rol. Later dit jaar verschijnt een jubileumboek. Zaterdag 8 mei is er een sponsorloop waar geïnteresseerden nu al via het internet deelnemers kunnen sponsoren. Meer informatie over deze sponsorloop volgt nog. Daarnaast is de vereniging enthousiast over de aanstaande nieuwbouw van het clubgebouw.