Update coronamaatregelen

Nederland zit vijf weken in ‘lockdown’. De coronacijfers laten helaas geen andere keuze. En hoewel de boodschap begrijpelijk is, is het voor het amateurvoetbal wederom geen goed nieuws. Daar waar er voor de jeugdteams gelukkig niks verandert, wordt het perspectief voor de seniorenteams er niet beter op. Zij mogen zij enkel nog in tweetallen buiten trainen. De actuele informatie is door de KNVB weer bijgewerkt op www.knvb.nl/coronavirus.

Voor de trainingen van onze vv Grijpskerk geldt een winterstop van 18 december 2020 tot en met 10 januari 2021. Dan kan iedereen -spelers, trainers, vrijwilligers onderhoud velden- genieten van de feestdagen.
Vanaf maandag 11 januari kan er weer getraind worden door de jeugd en beperkt (2-tallen) door senioren.
De leiders/trainers informeren jullie van daadwerkelijk start van de trainingen in 2021.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen!