Geen publiek, kantine dicht , kleedkamers vrijwel geheel dicht

Extra maatregelen coronacrisis

Op grond van de besluiten van het kabinet en de Veiligheidsregio komt het bestuur tot de volgende extra maatregelen. Deze zijn vanaf heden van kracht:

  • Geen toeschouwers bij wedstrijden en trainingen. Ouders/verzorgers die als chauffeur worden ingezet voor uitwedstrijden van de jeugd (tot en met 17 jaar), worden gezien als onderdeel van de teambegeleiding en niet als toeschouwers. Dit geldt niet voor thuiswedstrijden.
  • De kantine blijft dicht.
  • De kleedkamers blijven dicht bij de trainingen. Door jeugd en senioren wordt de voetbalkleding thuis aangetrokken. Men dient ook thuis te douchen. Op de wedstrijddagen kunnen de kleedkamers alleen gebruikt worden om kleren en andere spullen achter te laten, bij slecht weer in de pauzes ranja/thee te drinken en de toiletten te gebruiken. Daarbij dient men de 1,5 meter-regel in acht te nemen. Er mag niet gedoucht worden. De wateraanvoer van de douches is daarom ook afgesloten.