Bericht aan alle bezoekers van vv Grijpskerk

Wij gaan ervanuit dat iedereen zich op ons complex aan de geldende coronaregels houdt. Degenen die dat niet doen, zal de toegang geweigerd worden. Alvast dank voor je medewerking!

  • Heb je klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak)? In dat geval blijf je thuis en laat je je zo snel mogelijk testen.
  • Ga direct naar huis, wanneer er klachten ontstaan zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak. Dit geldt voor iedereen!
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook vóór en nà het bezoek van de sportlocatie.
  • Schud geen handen.
  • Vermijd drukte.
  • We mogen voor het buitengedeelte van ons complex maximaal 250 bezoekers ontvangen zonder reservering.
  • Degenen die de kantine of de partytenten in willen, moeten echter wel reserveren door zich te registeren op een formulier met hun contactgegevens ten behoeve van eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. Die gegevens worden behandeld volgens de privacyrichtlijnen (avg): alleen voor dit doel en na 14 dagen vernietigd.
  • Houd 1,5 meter afstand, ook in de kantine en partytenten. Volg de aanwijzingen van de kantinemedewerkers en bestuursleden op.