JO15-1 blikt terug op seizoen en bedankt sponsor

Afgelopen zaterdag kwam er een einde aan een bijzonder seizoen. Onze eerste wedstrijd van dit voorjaar was op 07 maart, na een 3-0 overwinning op RWF kwam de competitie door het  Coronavirus abrupt tot stilstand. Waar we hoopvol aan waren begonnen was in één keer voorbij, ook het trainen mocht niet meer en opeens zat iedereen thuis. Dit was even slikken maar het was ook gewoon niet anders en een ieder zat in dezelfde omstandigheden.

Wat waren we blij dat we halverwege de maand mei weer los mochten, eerst alleen met 1,5 mtr tussenruimte en vanaf 1 juni ook weer met partijspel. In totaal hebben we twintig keer mogen en kunnen trainen, ook de zaterdag pakten we er gewoon bij omdat deze toch al in onze agenda’s stond. Iedere training begon met de vraag: “ iedereen gezond?” als dit instemmend beantwoord werd konden we los. Twintig trainingen lang gingen de spelers volle bak, eindelijk weer je  teamgenoten zien, lekker met elkaar een balletje trappen, het plezier straalde er vanaf.

Nu de velden dicht gaan, tot grote teleurstelling van de spelers, rest ons nog een paar dankzeggingen. Bouwcenter Meijer bedankt voor de mooie wedstrijdshirts, Abbe Borger bedankt voor de Ziptruien en leiders bedankt voor de mooie bidon die we de laatste training kregen.

Volgend seizoen stromen er twee spelers door naar de JO-17 en stroomt er één speler door van de JO-13. Voor de rest blijft het team compleet.

Als laatste willen wij graag de V.V. Grijpskerk bedanken voor de mogelijkheden die ze ons gegeven hebben om toch al snel weer te mogen trainen en dat wij ook op de zaterdagochtend ons geliefde spelletje mochten beoefenen, en nu maar hopen dat de velden iets eerder open mogen dan wat nu de planning is zodat we na de vakantie weer los kunnen en dan ook gewoon weer wedstrijden mogen spelen.

(op de foto’s ontbreekt helaas onze topspeelster Janine, zij was al begonnen met vakantiewerk)

Fijne vakantie allemaal,
Groet JO15-1