herstart jeugdtrainingen

Beste jeugdleden, ouders en verzorgers,

We mogen weer los! Wat waren we blij toen we dat tijdens de persconferentie van onze minister- president hoorden. We hebben jullie en het voetbal de afgelopen 6 weken gemist!

Woensdag 29 april vindt de eerste training weer plaats. Wel zijn er een aantal spelregels waar we ons met zijn allen aan moeten houden. Hieronder geven we aan welke.

  • Er wordt alleen getraind, er vinden geen competitie-, oefenwedstrijden of toernooien plaats.
  • De kantine en de kleedkamers blijven gesloten. Dit betekent dat de kinderen in hun voetbalkleding komen en thuis kunnen douchen.
  • De ouders mogen hun kind afzetten op de parkeerplaats of tot aan het hek brengen. Er zal de eerste 2 weken iedere trainingsavond een lid van het jeugdbestuur aanwezig zijn om dit in goede banen te leiden.
  • Bij klachten als hoesten, verkoudheid of koorts kun je niet komen trainen, je moet dan thuis blijven.
  • De jeugd tot en met de JO13 (dit zijn de kinderen van de basisschoolleeftijd) krijgen training als altijd.
  • De jeugd tot en met de JO19 (dit zijn de jeugdigen tot en met 18 jaar) zullen bij de training de 1.5 meter regel in acht moeten nemen. De KNVB voorziet in trainingsmateriaal waarin dit mogelijk is.
  • Alle kinderen van de basisschoolleeftijd (ook niet leden) zijn van harte welkom om mee te komen trainen, dus nodig vooral je buurkindjes of vriendjes en vriendinnetjes uit om mee te gaan. Zij kunnen zich melden bij Mirja, de secretaris van het jeugdbestuur op 06-21982859.
  • Het trainingsschema is aangepast, zodat er tussen alle trainingen 15 minuten ruimte is. De halende en brengende ouders komen elkaar hierdoor niet tegen en ook de jeugdigen en trainers kunnen afstand houden bij het komen en gaan naar het sportpark. Het geldende trainingsschema staat op de website. trainingsschema

Een sportieve groet,

Het jeugdbestuur van V.V. Grijpskerk