Update: Bericht over Jeugdindeling 2019-2020

De jeugd technische commissie heeft de indeling voor 2019-2020 bijna rond. Zoals ieder jaar weer een hele puzzel. De indeling zal vrijdag 28 juni 2019 op de website komen. In ons vorige nieuwsbericht is te lezen hoe onze indeling tot stand is gekomen, met welke criteria we selecteren en welke stappen we hebben gezet: https://vvgrijpskerk.nl/2019/05/26/jeugdindeling-2019-2020/.

Het volgende gedeelte uit het vorige nieuwsbericht herhalen we graag nog een keer: ‘Ouders krijgen de kans om vragen te stellen nadat de definitieve indeling door het jeugdbestuur op de website is geplaats. Dat kan door contact op te nemen met Mirja Schoenmaker (secretaris jeugd). Het jeugdbestuur kan er dan voor kiezen om een gesprek met de ouder(s)/verzorgende(n) en/of de speler/speelster te regelen. Eventueel met iemand van de jeugd technische commissie. Wij vragen u om bestuursleden, trainers en leiders niet te benaderen met vragen of opmerkingen over de indeling. Het jeugdbestuur en de jeugd technische commissie zijn verantwoordelijk en bereid om uitleg te geven.’

Bedankt voor uw medewerking!