Hemelvaarttoernooi op 30 mei bij Grijpskerk

Donderdag 30 mei vindt de tweede editie van het Hemelvaarttoernooi plaats op sportpark “De Enk”. Vanaf 09:30 uur zullen poorten van het sportpark worden geopend om er weer een mooie dag van te maken.

De eerste wedstrijden zullen om 10:30 uur worden afgetrapt: er doen negen teams in drie poules mee (in elke poule dus drie teams). Omstreeks 16:00 zullen we weten of team “De Zagers” de titel weet te prolongeren óf dat een ander team met de felbegeerde wisselbeker en de eer aan de haal gaat. Het volledige programma, inclusief spelregels, kun je hier vinden.

Een vrije trap tijdens het Hemelvaarttoernooi 2018.

Na afloop van het toernooi zal zanger Peter zorgen voor muzikaal vermaak, terwijl Vishandel Postma er de hele dag met vis en broodjes voor zal zorgen dat niemand honger hoeft te krijgen. Om 0:00 is het afgelopen en zal de kantine sluiten.