Geslaagd Jan Meijer Toernooi

Het zevende Jan Meijer Toernooi was zeer geslaagd: veel mensen, goede sfeer, gezellig voetbal en fraai weer.

Dit toernooi wordt georganiseerd voor (oud) 1e elftal spelers en begeleiders van de VV Grijpskerk.

Oud-trainer Henk Polman uit Roden deed het openingswoord van het toernooi. Oud-jeugdtrainer en -bestuurslid Sietse Nauta werd in het zonnetje gezet en kreeg de eretitel “lid van verdienste”. Tiny Klunder kreeg de “Venema-prijs”. En Harry Boonstra kreeg de eerste en zeer bijzondere Bert Klunder Trofee uit handen van juryvoorzitter en enig jurylid, clubman en dichter Are Meijer. Harry kreeg deze onderscheiding voor zijn decennialange trouw en geweldige inzet als speler, trainer, leider en lid van de technische commissie voor onze vv.
Na het toernooi was er livemuziek van zanger Andre de Klein en was het nog lang gezellig.