Onze velden door de winter

Ter herinnering: We zijn zuinig op onze velden! Gebruik van het kunstgrasveld bij sneeuw en/of ijzel kan de velden schaden, omdat de kunstgras-vezels los getrokken kunnen worden. Bovendien kan het veld glad worden. Dat is gevaarlijk voor de spelers. Er mogen bij sneeuw en/of ijzel dus geen wedstrijden en ook geen trainingen op het kunstgrasveld plaatsvinden. Ook het verwijderen van sneeuw of ijs mag niet in verband met mogelijke schade aan het veld of het meenemen van de rubberen korrels. Bij vorst (en een sneeuwvrij kunstgrasveld) kan er natuurlijk wel gevoetbald worden.
Met ons kunstgrasveld kunnen we in de herfst en winter meer en langer doorvoetballen dan vroeger het geval was. Laten we dat zo houden.
Op de grasvelden kan er met sneeuw vaak wel gespeeld worden. Overleg dat a.u.b. even met Niek Faber, die dat in overleg met de consul en het bestuur beoordeelt.
Alvast dank voor de medewerking!