7 juni leiders en trainersavond

Beste leiders en trainers,

Het seizoen zit er weer op. De meesten van jullie hebben de laatste training al achter de rug. Sommige teams spelen in de komende weken nog een toernooi en dan kunnen we genieten van de zomerstop. Op woensdag 7 juni willen we jullie bedanken voor jullie inzet tijdens een informele bijeenkomst in de kantine. Eerst is er de gelegenheid om je spullen (kleren/ballen/jassen etc) in te leveren. Voor degenen die nog een toernooi hebben prikken we een later moment. Daarna staan we in de kantine onder het genot van een drankje nog even stil bij het afgelopen seizoen, kijken we kort vooruit naar de start van het nieuwe seizoen en willen we de leiders/trainers die hebben aangegeven te stoppen even kort in het zonnetje zetten. Graag zien we jullie daarom op 7 juni om 20:00 uur. De spullen kunnen vanaf 19:30 uur worden ingeleverd.

vriendelijke groet namens de jeugdcommissie,

Tjeerd