Ook voor MD1 zit het seizoen er op

Met twee toernooien in één weekend is er ook voor de MD1 een eind aan het seizoen gekomen. Het was weer mooi. En we hebben een belangrijke doelstelling gehaald: geleerd hoe het is om eens te verliezen. Dat was er de afgelopen jaren eigenlijk amper van gekomen. Want met een tweede plek op het KNVB Bekertoernooi en drie kampioenschappen waren de afgelopen jaren bijzonder succesvol! Daar kunnen jullie heel trots op zijn. Ik ben dat ook! Wat kunnen jullie geweldig voetballen zeg! In verband met tijdsgebrek stap ik nu uit. Ik kijk met heel veel plezier terug op de leuke trainingen en alle mooie momenten die we samen hebben beleefd. Het was ontzettend leuk om trainer van zo’n goede, sportieve, talentvolle en gedreven ploeg te zijn. En om dat samen met Steven te doen! Bedankt allemaal, ik ga jullie volgen vanaf de zijlijn!

Frans van Bergen

IMG-20160612-WA0009