Nieuwe website bijna klaar

Daar is die dan. De nieuwe website. Nu nog in ontwikkeling, maar de belangrijkste gegevens staan erop: de aankomende wedstrijden, uitslagen, teams, contactgegevens, etc. Veel moet nog worden ingevuld, waaronder de teampagina’s. Hiervoor hebben we de leiders nodig. Op vrijdagavond 28 augustus vanaf 20.00 uur organiseren we hiervoor een instructie-avond voor  de leiders en ‘ webmasters’  hoe je makkelijk kan werken met de site. De instructie-avond zal worden gehouden in De Borgstee.

Jullie (leden, ouders) kunnen ons ook helpen de site verder in te vullen. Heb je aanvullingen of mis je zaken, mail het dan naar 1 van de webmasters (zie vvgrijpskerk/contact).

 

De ‘ websitecommissie’ :

Rik Sietsma

Tiny Klunder

Wybo vd Hoek

Jannie Postma

Teie vd Hoek

Erik Santema

Kees van Es