Actie Be(rt)dfietsen voor het Martiniziekenhuis

Op zaterdag 30 september is VV Grijpskerk, samen met het Desert Cat Rally Team en Bert Klunder, de sponsoractie “Be(rt)dfietsen voor het Martiniziekenhuis” begonnen.

Het Desert Cat Rally Team van Jos Janssen neemt in april 2018 wederom deel aan de Morocco Desert Challenge. Een autorally van 2.403 kilometer dwars door de woestijn van Marokko. Bij de sponsoractie kunnen Jos en zijn team per kilometer gesponsord worden. Daarnaast organiseert de voetbalvereniging het komende half jaar verschillende activiteiten, zoals een spinning-marathon, een toernooi voor 35+ en 45+-teams in de regio en een klaverjastoernooi.

Met de opbrengst worden bedfietsen aangeschaft voor de afdeling Oncologie van het Martini-ziekenhuis. Fietsen waarmee pati├źnten tijdens hun behandeling met chemotherapie hun conditie op peil kunnen houden. Bijzonder is dat de actie mede is ge├»nitieerd door Bert Klunder. Bert is al jaren verbonden aan de voetbalvereniging Grijpskerk als begeleider van het eerste team en als keeperstrainer. Bert wordt op dit moment behandeld met chemotherapie door het Martini-ziekenhuis.