VV Grijpskerk WK Poule

Op 20 november is het zover, dan begint het WK 2022. Om zelf ook te winnen tijdens het WK speel je mee met de VV Grijpskerk WK Poule!

Deelname aan de WK Poule kost €10,00. De helft van deze inleg gaat rechtstreeks de prijzenpot in. De andere helft gaat naar de vereniging. De winnaar wint niet alleen de felbegeerde bokaal, maar ook een deel van de prijzenpot.

Ook deelnemers onder de 18 mogen meedoen. Voor hen is deelname gratis, maar zij spelen enkel voor de bokaal en niet voor de prijzenpot. De prijzenpot wordt uiteraard wel volledig uitgekeerd aan de hoogstgeplaatste volwassen deelnemers.

De prijzenpot wordt verdeeld onder de nummers 1 (50%), 2 (30%) en 3 (20%).

We spelen via Scorito.com. Wanneer je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd, kun je een verzoek doen om deel te nemen aan de subleague VV Grijpskerk. Als je je via het aanmeldformulier (bovenstaande knop) hebt aangemeld, zul je worden toegelaten tot de subleague.