Update 15-10 coronaprotocol VV Grijpskerk

Maatregelen per 14 oktober 2020, 22.00 uur.

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 14 oktober 22:00u en gelden vooralsnog voor de komende vier weken. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:

• Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.
  • De reguliere trainingen voor de senioren liggen stil. Volwassenen (18 +) mogen alleen eventueel trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.
  • Houd je verder aan de basisregels van de rijksoverheid:                                        https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 Alvast dank voor je medewerking!

Als bestuur gaan wij ervan uit dat iedereen zich houdt aan dit coronaprotocol en de protocollen zoals door de KNVB/NOC-NSF opgesteld. Eventuele boetes worden op de overtreders verhaald!

De gedetailleerde protocollen voor trainers, begeleiders en vrijwilligers, sporters, ouders/verzorgers en toeschouwers zijn te vinden via de website van de KNVB.

De KNVB heeft ook een zogenaamde FAQ-pagina. Deze wordt continue gevuld met nieuwe informatie, bekijk hier deze KNVB FAQ.

Bestuur vv Grijpskerk.