Update 28-08 coronaprotocol VV Grijpskerk

Dit seizoen is het allemaal wat anders dan wat we gewend zijn, omdat we met elkaar de verspreiding van het coronavirus moeten voorkomen. Contacten dienen beperkt te worden. Houd je aan de basisregels van de rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 Alvast dank voor je medewerking!

• Heb je klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak)? In dat geval blijf je thuis en laat je je zo snel mogelijk testen.
  • Ga direct naar huis wanneer er klachten ontstaan zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak. Dit geldt voor iedereen!
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook vóór en nà het bezoek van de sportlocatie.
  • Schud geen handen.
  • Vermijd drukte.
  • We mogen voor het buitengedeelte van ons complex maximaal 250 bezoekers ontvangen zonder reservering.
  • Degenen die de kantine of de partytenten in willen, moeten echter wel reserveren door zich te registeren op een formulier met hun contactgegevens ten behoeve van eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. Die gegevens worden behandeld volgens de privacyrichtlijnen (avg): alleen voor dit doel en na 14 dagen vernietigd.
  • Houd 1,5 meter afstand, ook in de kantine en partytenten. Volgen de aanwijzingen van de kantinemedewerkers en bestuursleden op.
  • Personen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden.
  • Personen van 13 tot en met 17 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden, wel tot personen van 18 jaar en ouder.
  • Tijdens het sporten hoeft geen 1,5 meter in acht te worden genomen, als dit de sportbeoefening in de weg staat.
  • Het advies is een niet-medisch mondkapje te dragen als je in een auto rijdt met mensen die niet tot uw huishouden horen. In een auto kan 1,5 meter afstand houden niet altijd. Als je alleen rijdt of met mensen uit jouw eigen huishouden, geldt dit advies niet. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. Ook niet als zij niet tot hetzelfde huishouden horen.
  • De komende weken doen we niet mee aan toernooien.
  • Houd je aan de aangegeven route op sportpark en in de kantine.
  • Gebruik je eigen bidon tijdens het sporten.
  • Kom zo veel mogelijk in sportkleding naar het sportcomplex.
  • Na de training en de (thuis)wedstrijden doucht de jeugd van VV Grijpskerk thuis.
  • Voor de senioren is er na de training en de wedstrijden beperkt kleedkamerruimte beschikbaar, voor zo ver de 1,5 meter dat toelaat. Is dat niet het geval, dan moet men thuis douchen.
  • De teambesprekingen dienen buiten plaats te vinden, dan is de 1,5 meter regel gemakkelijker te handhaven.
  • Publiek tijdens training en wedstrijden is toegestaan, maar houd je aan de 1,5 meter afstand en blijf niet onnodig lang op het sportpark.
  • Bij uitwedstrijden dien je je aan de nadere richtlijnen van de gastvereniging te houden.

Als bestuur gaan wij ervan uit dat iedereen zich houdt aan dit coronaprotocol en de protocollen zoals door de KNVB/NOC-NSF opgesteld.

De gedetailleerde protocollen voor trainers, begeleiders en vrijwilligers, sporters, ouders/verzorgers en toeschouwers zijn te vinden via de website van de KNVB.

De KNVB heeft ook een zogenaamde FAQ-pagina. Deze wordt continue gevuld met nieuwe informatie, bekijk hier deze KNVB FAQ.

Bestuur vv Grijpskerk.