Coronacrisis

Actueel over corona en VV Grijpskerk
Het kabinet heeft verdergaande maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Contacten dienen beperkt te worden. Inmiddels is er sprake van enkele versoepelingen. Een van de belangrijke regels blijft: houd 1,5 meter afstand.
Houd je aan de algemene richtlijnen van de rijksoverheid; Corona maatregelen rijksoverheid
Voor ons als VV Grijpskerk betekent dat:
alle gewone wedstrijden, oefenwedstrijden en andere verenigingsactiviteiten worden afgelast tot nader orde;
– de kantine en  kleedkamers zijn gesloten;
– de jeugd mag weer trainen, alleen onder leiding. Ouders en anderen mogen niet aanwezig zijn;
– de A/B-selectie van de senioren mag ook weer trainen. Partij(vorm)en zijn niet toegestaan;
– buiten de trainingen om zijn alle velden (ook achter de Bokkediek) zijn gesloten en mogen niet worden betreden.
Zodra de landelijke overheid en/of de KNVB met nieuwe besluiten en adviezen komen, zullen we dat als bestuur melden.

Bestuur vv Grijpskerk.