Steun Grijpskerk 2 deze zaterdag in de nacompetitie!

Grijpskerk 2 speelt zaterdag 1 juni a.s. thuis in de nacompetitie tegen Helpman 2. Na een zeer enerverend 3-3 gelijkspel tegen The Knickerbockers eindigde Grijpskerk 2 op de 12e plaats in de reserve 1e klasse B. Die plek betekent dat het team van Harry Boonstra en Bies Khoenkhoen nacompetitie moet spelen voor handhaving in diezelfde klasse. Helpman 2 is in de eerste ronde de tegenstander, waar zij dit seizoen eindigden op de 3e plaats in de reserve 2e klasse C.

Harry bereidt zijn mannen voor op een wedstrijd eerder dit seizoen.

Winst brengt het tweede elftal van onze vereniging in de volgende ronde. Mocht de ploeg ook die wedstrijd weten te winnen, wacht er een beslissend duel op neutraal terrein. Zie voor het overzicht van de nacompetitie dit schema van de KNVB (Bron: knvb.nl). Het is de bedoeling dat de wedstrijd om 14.00 uur begint. Steun ons tweede op ons voetbalcomplex de Enk op weg naar lijfsbehoud!