Opende D2 – Grijpskerk D2

6 - 3

Samenvatting

De D2 kreeg afgelopen zaterdag in de eerste een lesje in strijd/inzet/beleving. Er werden bijna geen duels gewonnen, iedereen liet z’n tegenstander lopen en de bal werd moeiteloos keer op keer ingeleverd bij de Peendermantjes die hier dankbaar gebruik van maakten. (Ruststand 3-1)

Nadat in de rust duidelijk was gemaakt dat het best anders kon (en moest) ging het in de tweede helft beter en kreeg het publiek (ondanks het feit dat Opende iets vaardiger was) meer een gelijkwaardige wedstrijd te zien. Er werden ook twee prima goals gescoord. Uitslag 6-3. Doelpunten Daan Arkema (2x) en Matthijs Roorda.

Volgende week weer competitie. Op het kunstgras van Lewenborg mogen we laten wat er afgelopen zaterdag geleerd is.