Doneren

U kunt de actie ondersteunen door Jos Janssen en zijn rally-team per gereden kilometer tijdens de rally te sponsoren. Het formulier kunt u hier downloaden. U kunt het formulier inleveren in de bestuurskamer van de vvGrijpskerk, bij Tiny Klunder (Borg 9, Grijpskerk), Jos Janssen (Stationsstraat 17, Grijpskerk) of Kees van Es (Lageweg 30, Grijpskerk).

Tevens is er de mogelijkheid het formulier te downloaden, in te vullen, op te slaan en te mailen naar ttklunder@home.nl.

U kunt natuurlijk ook gewoon rechtstreeks doneren op het volgende IBAN-nummer: NL22 RBRB 0945 6570 99, ten name van ‘voetbalvereniging Grijpskerk’ te Grijpskerk, onder vermelding van “Sponsor een Be(rt)dfiets”.

Alle Groninger voetbalverenigingen zijn aangeschreven om onze actie te ondersteunen; wat zou het mooi zijn indien heel ‘Groningen’ zich aansluit bij “Be(rt)dfietsen voor het Martini Ziekenhuis”.

De volgende verenigingen hebben zich al bij ons aangesloten middels een donatie;
O.K.V.C.
N.E.C. Delfzijl
VV Loppersum

Voetbalvereniging De Wilper Boys organiseert 2 juni 2018 een Bedrijventoernooi waarvan de opbrengst ook ten goede komt aan onze actie.