Doneren

U kunt de actie ondersteunen door Jos Janssen en zijn rally-team per gereden kilometer tijdens de rally te sponsoren. Het formulier kunt u hier downloaden. U kunt het formulier inleveren in de bestuurskamer van de vvGrijpskerk, bij Tiny Klunder (Borg 9, Grijpskerk), Jos Janssen (Stationsstraat 17, Grijpskerk) of Kees van Es (Lageweg 30, Grijpskerk).

Tevens is er de mogelijkheid het formulier te downloaden, in te vullen, op te slaan en te mailen naar ttklunder@home.nl.

U kunt natuurlijk ook gewoon rechtstreeks doneren op het volgende IBAN-nummer: NL22 RBRB 0945 6570 99, ten name van ‘voetbalvereniging Grijpskerk’ te Grijpskerk, onder vermelding van “Sponsor een Be(rt)dfiets”.

De gehele maand januari staat er tevens een brievenbus bij Jumbo Arkema te Grijpskerk waar u uw emballagebon in mag deponeren. De opbrengst hiervan komt ook geheel ten goede aan de actie

Be(rt)dfietsen voor het Martini Ziekenhuis!