Bakkerij Jager verzorgt ontbijt voor Grijpskerk A1

Zaterdagochtend 30 januari begon voor onze A1 de 2e seizoenshelft met een volledig verzorgd ontbijt door onze shirtsponsor Bakkerij Jager.

Tegen half 9 bezorgde Bea het, door Harrie, vers gebakken brood bestaand uit krentenbrood, suikerbrood, wit –en bruinbrood, diverse soorten harde –en zachte bolletjes met daarbij diverse vleeswaren. Ook aan melk en jus d’orange was gedacht!

Rond kwart voor 9 zaten we met de voltallige selectie gezamenlijk te ontbijten en lieten we het ons prima smaken.

Aansluitend stond de oefenwedstrijd tegen 1e klasser Hardergarijp op het programma.

Om half 11 startte, onder leiding van scheidsrechter Cor Timmer, de wedstrijd.

Snel werd duidelijk dat het 1 klasse hoger spelende Hardergarijp inderdaad de (net iets) beter voetballende ploeg was en kwamen ze vlot op 0-1.

Hardergarijp drukte echter niet door, probeerden dat wel maar tot doelpunten leidde dat niet.

Vervolgens kwamen we via een mooi doelpunt op 1-1. Een prima voorzet van Marco werd door Evert perfect met het hoofd afgerond.

De vreugde was helaas van korte duur, nog voor rust kwam Hardergarijp op 1-2.

Na rust hetzelfde spelbeeld, Hardergarijp de gemakkelijker spelende ploeg met kansen om de voorsprong uit de bouwen. Mede door een goed keepende Rik gebeurde dit niet en ook qua veldspel trokken we ons meer en meer aan de betere tegenstander op.

En weer kwamen we op gelijke hoogte. Deze keer door een, terecht, gegeven strafschop: een klusje voor Wietse, die niet faalde: 2-2.

En weer was de vreugde voor korte duur, Hardergarijp kwam wederom op voorsprong en bepaalde de eindstand op 2-3.

Gezien het spelbeeld eerlijkheidshalve een terechte uitslag.

Eén ding is echter zeker: aan het ontbijt heeft het niet gelegen!